ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Ο Law φέρνει πίσω τις πολεμικές του τέχνες

Και πλακώνει τον κολλητό του.

Όπως προέβλεψα, αποδεικτικά στοιχεία εδώ, η Bandai Namco χρειάστηκε λίγες ημέρες για να μας παρουσιάσει τις gameplay δυνατότητες ενός ακόμη χαρακτήρα του Tekken 8. Σειρά είχε τελικά ο Marshall Law, ο κινεζικής καταγωγής Αμερικάνος μαχητής, που είδε τη νέα κόμμωση του φίλου του, Paul Phoenix, και αποφάσισε να τον συνεφέρει με τον τρόπο που αυτός ξέρει καλύτερα. Υπό τη συνοδεία των αγαπημένων του nunchaku και σε συνδυασμό με την μαχητική ευελιξία που του προσφέρει το αίμα του, βλέπουμε τον Marshall Law που ξέρουμε και αγαπάμε/μισούμε, αναλόγως σε τι αντίπαλο θα πέσουμε στα online lobbies του Tekken. Όντας ανάμεσα στους χαρακτήρες που αρνούνται συστηματικά και από το πρώτο Tekken να φορέσουν ρούχο από πάνω, η Uneal Engine 5 τον κολακεύει δεόντως, εφόσον βλέπουμε το τέντωμα των μυών του με άριστη λεπτομέρεια. Ως αποτέλεσμα, ο Law δείχνει πιο jacked από ποτέ και το moveset του δεν δείχνει να έχασε καμία από τις επικίνδυνες κωλοτούμπες που με τόση άνεση πραγματοποιεί.

{youtube}6j1BEga_BIM{/youtube}

Αν και δεν υπήρξε ποτέ φαβορί για κατάκτηση του King of Iron Fist Tournament, ήταν ανέκαθεν υπολογίσιμη δύναμη και είναι ένα χαρακτήρας που επωφελείται πολύ από τα νέα συστήματα και τους συνδυασμούς που δείχνει να επιτρέπει το Tekken 8. Η αντιμετώπισή του θέλει πολύ καλές προβλέψεις στα mix-ups του και έχει καθιερωθεί πια ως μόνιμος του franchise, έχοντας πολύ λίγες απουσίες στο ιστορικό του. Είναι o Liu-Kang του Tekken σύμπαντος, παραλληλισμό στον οποίο συνεισφέρουν και οι κραυγές του.

Τι μας έμεινε λοιπόν; King II, Lars, Jun και θα έχουμε κλείσει με τις gameplay παρουσιάσεις των γνωστών χαρακτήρων. Μετά από αυτούς η Bandai Namco θα αναγκαστεί να ανοίξει τα χαρτιά της, δίνοντάς μας πιο φανερά το ρόστερ του νέου Tekken. Όσο συμβαίνει αυτό, πιθανότατα θα πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του παιχνιδιού που - προσωπικά - ακόμα μου αφήνει την αίσθηση ότι θα έρθει μέσα στο 2023. Το σίγουρο είναι το που θα έρθει, εφόσον προορίζεται για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88