ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Ο Feng επιστρέφει έτοιμος για την closed beta

Θα ξαναπαίξουμε τον Οκτώβρη!

Σε δύο άνισα τμήματα χωρίζεται το νεότερο τρέιλερ του Tekken 8, με το πρώτο 95% να ασχολείται με την επιβεβαίωση συμμετοχής του Feng Wei στο παιχνίδι και τα τελευταία δευτερόλεπτα να μας υπενθυμίζουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του (26 Ιανουαρίου του 2024) και να μας ενημερώνουν για τη διεξαγωγή ενός closed beta test (CBT) τον επόμενο μήνα.

Ας ξεκινήσουμε με τον Κινέζο μάστερ των πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα των κινήσεων Tai Chi. Ο Feng πρωτεμφανίστηκε στο Tekken 5 και έκτοτε αποτελεί σταθερή μονάδα των mainline Tekken παιχνιδιών, κάτι που του εξασφάλισε τη συμμετοχή του και στο Tekken 8. Παρουσιαστικά, διατηρεί όλο αυτό το Chinese-Martial-Artist-Monk-Lookin—MF, μόνο που τώρα η ενδυμασία του έχει αναβαθμιστεί για τα καλά. Gameplay-ακά μοιάζει πολύ σε αυτό που θυμόμαστε ως Feng, το impact όλων των κινήσεών του όμως δείχνει revved up στο maximum, ιδίως παρατηρώντας τον να επιστρέφει τη χάρη στον Leroy Smith. Οι κλασσικές του επιθέσεις έχουν αναμειχθεί με λίγο Kenpo και τα αποτελέσματα δείχνουν εντυπωσιακά, για έναν χαρακτήρα που αγαπήθηκε αρκετά στα online matches του Tekken 7.

Όσον αφορά στο CBT, η νέα δοκιμαστική περίοδος θα λάβει χώρα μεταξύ 20-23 Οκτωβρίου και σε όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού (PC, PS5, Xbox Series X|S). Μπορείτε να εγγραφείτε για να διεκδικήσετε μία ευκαιρία να (ξανα)τεστάρετε πρόωρα το παιχνίδι, ενόψει της κυκλοφορίας του τη νέα χρονιά. Οι εγγραφές θα κλείσουν στις 11 Οκτώβρη.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.