ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Ο Heihachi (κάπως) επιστρέφει και βαράει γερά!

Heihachi Mishima IS NEVER dead!

Δεν ξέρω αν υπάρχει επίσημο αρχείο για τον χαρακτήρα που έχει αψηφήσει περισσότερο τον θάνατο, αλλά ο Heihachi Mishima θα ήταν σίγουρα η πρώτη μου σκέψη.

Το gameplay trailer για τον σιδερένιο παππού της σειράς δείχνει την προφανέστατη σύγχυση του γιου, του μπάσταρδου και του εγγονού του ως προς το πώς ακριβώς μπορεί ένας άντρας να επιβιώσει την ρίψη εντός ενός ηφαίστειου. Στη συνέχεια, ο Heihachi προβάλλει μερικές από τις χαρακτηριστικές καταπιεστικές κινήσεις του, που έγιναν τέλεια reanimated για το Tekken 8, καθώς και μερικές νέες ενδιαφέρουσες επιθέσεις που είναι προσβάσιμες από το ολοκαίνουριο Fujin stance του και κάτι που μοιάζει με ένα ισχυρό install σύστημα.

Ο Heihachi θα προστεθεί με το patch 1.08 στις 30 Σεπτεμβρίου για τους κατόχους του Character Year 1 Pass και στις 3 Οκτωβρίου για τους υπόλοιπους. Επιπλέον, το patch 1.08 θα φέρει ένα νέο κεφάλαιο ιστορίας που ονομάζεται "Unforgotten Echoes", το οποίο θα περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες DLC που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ΔΕΝ απαιτείται να έχετε έναν χαρακτήρα DLC για να παίξετε ως αυτούς στο νέο κεφάλαιο.

Τέλος, το Tekken Store θα διαθέτει ένα νέο Fight Pass, νέες συνεργασίες με τη Nike και την Gentle Monster, καθώς και νέα κοστούμια διαθέσιμα προς αγορά. Το patch 1.08 επίσης, θα βελτιώσει την εμπειρία του Fight Lounge και του Practice με μερικές τροποποιήσεις.

Σπύρος Μπίρλης's Avatar

Σπύρος Μπίρλης