ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Tekken 8: Η Xiaoyu επιστρέφει με την "τεχνική του φοίνικα"

Πρώτη αποκάλυψη χαρακτήρα μετά το αρχικό reveal.

Μόλις ένα 24ωρό χρειαστήκαμε τελικά για να μάθουμε την πρώτη εκ των άγνωστων προσθηκών στη λίστα χαρακτήρων του Tekken 8, εφόσον μετά τη Jun Kazama μόλις απολαύσαμε το τρέιλερ χαρακτήρα της γλυκιάς Κινεζούλας, Ling Xiaoyu. Το κορίτσι που έγινε γνωστό για το πνεύμα της και τη στάση του φοίνικα που παίρνει στο πεδίο της μάχης πρωτοεμφανίστηκε στο Tekken 3 και έχει επιστρέψει σε κάθε μετέπειτα Tekken παιχνίδι, ξεκινώντας αρχικά ως ένα ονειροπόλο κοριτσάκι που θέλει να κερδίσει το King of Iron Fist Tournament για να χτίσει ένα θεματικό πάρκο και φτάνοντας στο να έρχεται πολύ κοντά στον Jin και στα θέματα του γένους Mishima. Η λεπτότητα της φωνής της φαίνεται πως διατηρείται και στο Tekken 8, ενώ τη βλέπουμε για ακόμα μία φορά να μάχεται ως επί το πλείστον σκυφτή, ποντάροντας στην αποφυγή των εχθρικών επιθέσεων και περιμένοντας την κατάλλη στιγμή να χτυπήσει.

{youtube}dwKa186yDDk{/youtube}

Το φρεσκαρισμένο design της είναι καταπληκτικό και κάνει μπαμ πως είναι μία μονάδα που μπορεί να επωφεληθεί πολύ από το νεόφερτο Heat System, στο οποίο θα βασίζεται και ο gameplay πυρήνας του Tekken 8. Οι διδαχές του Wang Jinrei φαίνεται να έχουν πιάσει τόπο και όσοι έχουν παρελθόν με τα Tekken γνωρίζουν πως αν συναντήσουν παίκτη στα online lobbies που ξέρουν να χειρίζονται την Xiaoyu... τη βάψανε. Με την αποκάλυψή της η Tekken Project μετρά 10 επιβεβαιωμένους χαρακτήρες για το Tekken 8 και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλούς ακόμα οδεύοντας προς την κυκλοφορία του, δεδομένου ότι η console έκδοση του Tekken 7 εμπεριείχε 36 μαχητές στο λανσάρισμά της.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88