ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τέλη Σεπτεμβρίου το επόμενο State of Play σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές

Ο Jeff Grubb δεν λαθεύει! 

Δεν είναι κρυφό μυστικό πως είτε με την ξαφνική αδρανοποίηση του Concord, είτε με την αναπάντεχη επιτυχία του Astro Bot, αλλά είτε με την αποκάλυψη του PS5 Pro, η Sony έχει μονοπωλήσει το ειδησεογραφικό και παρασκηνιακό ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα. Και όπως όλα δείχνουν το PlayStation θα συνεχίσει να μας απασχολεί μέσα στον Σεπτέμβριο, καθώς ο πάντα αξιόπιστος Jeff Grubb ισχυρίζεται πως θα έχουμε ακόμα ένα State of Play στα τέλη του μήνα.

Όπως ο ίδιος ο Jeff Grubb αποκάλυψε στην τελευταία εκπομπή του Game Mess Mornings, η Sony αναμένεται να πραγματοποιήσει μία νέα παρουσίαση, κάπου κοντά στις 24 Σεπτεμβρίου, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για ένα State of Play και όχι κάποιο PlayStation Showcase. 

Ο Jeff δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα ποια παιχνίδια μπορεί να δούμε στο επερχόμενο show, όμως βλέποντας την λίστα κυκλοφοριών μπορούμε να εικάσουμε μερικά από αυτά. Βάσει λογικής, δύο από τα παιχνίδια που θα παρευρεθούν στο State of Play θα είναι τα LEGO Horizon Adventures και το remake του Until Dawn, τα οποία κυκλοφορούν εντός του 2024. Δεν ξέρουμε αν θα δούμε και άλλα first-party games, πάντως φαντάζει επίσης λογικό η Sony να θέλει να παρουσιάσει στο event της και ορισμένα third-party games.

Εφόσον βρισκόμαστε περίπου δέκα μέρες μακριά από το υποτιθέμενο, για την ώρα, State of Play  μάλλον η επίσημη ανακοίνωση του ίσως να απέχει μόλις μερικές δεκάδες ώρες.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.