ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τελικά δεν αναπτύσσεται κάποιο νέο Banjo-Kazooie

Αλλαγή δεδομένων για την platform σειράς της Rare.

Τέλος στις φήμες αλλά και στις ελπίδες όσων πίστευαν πως θα δουν σύντομα ένα νέο Banjo-Kazooie, καθώς ο έγκυρος δημοσιογράφος Jez Corden του Windows Central αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε τέτοια θεωρία. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Jez μίλησε στο τελευταίο podcast XB2+1, διευκρινίζοντας πως οι πηγές που έχει δεν αναφέρουν πως κάποιο νέο Banjo Kazooie βρίσκεται σε ανάπτυξη τη δεδομένη χρονική στιγμή, ούτε πως έχει πάρει το πράσινο φως ώστε να ξεκινήσει η ανάπτυξη του σύντομα. Βέβαια, κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει στο μέλλον, καθώς μιλάμε για μία ιστορική σειρά, που ξεκίνησε το 1998 από την Rare, όταν η ίδια συνεργαζόταν ακόμα με την Nintendo, με το τελευταίο game της platform σειράς να κυκλοφορεί το 2008 για Xbox 360.

Πάντως, στο πρόσφατο παρελθόν υπήρχαν αρκετές αναφορές που έκαναν λόγο για αναβίωση της σειράς. Μία από αυτές ήταν από τον NateTheHate του ResetEra, ο οποίος είχε ισχυριστεί πως ένα παιχνίδι Banjo-Kazooie έχει πάρει το πράσινο φως και βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως, φαίνεται πως διαψεύδουν την παραπάνω θεωρία, κάτι που σημαίνει πως μάλλον απέχουμε αρκετά από ένα νέο Banjo-Kazooie.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.