ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τελικό τρέιλερ για το Black Myth: Wukong με πελώρια bosses και νέες περιοχές

Έτοιμο για ένα τεράστιο launch!

Λίγες μέρες αφότου ολοκλήρωσε την ανάπτυξή του, η κινεζική Game Science μας έδωσε το gameplay trailer που μας έταξε για το Black Myth: Wukong, με ολοκαίνουρια combat στοιχεία, μη προβεβλημένα levels και τρομερά boss fights για ακόμα μία φορά.

Όλο και πιο "Sun Wukong" φωνάζει ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας με τις ικανότητες από τις οποίες ευλογείται ο χειρισμός του. Και ο ίδιος ο Βούδας θα φοβόταν αν τον έβλεπε να κινείται τόσο γρήγορα, να ασκεί τόσο μεγάλη δύναμη με το bo-staff του και γενικότερα να "φλέγεται" με κάθε του κίνηση. Στο συγκεκριμένο βίντεο μας γίνεται ακόμα πιο αντιληπτό και το πόσο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις shape-shifting ιδιότητές του, εφόσον φαίνεται πως ο πρωταγωνιστικός πίθηκος μπορεί να υιοθετεί στοιχεία από τα πλάσματα στα οποία μεταμορφώνεται και για το πεδίο της μάχης.

Είναι δύσκολο να περιγράψουμε τόσο τα πλάσματα όσο και τα μέρη που φαίνεται πως θα συναντήσουμε και επισκεφθούμε αντίστοιχα στο Black Myth: Wukong, αλλά όλα τους φαίνεται να είναι ευθέως παρμένα από τον φανταστικό μύθο του Journey to the West.

Οπότε προτιμούμε να σας αφήσουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα και να παρακολουθήσετε με δική σας ευθύνη το τελευταίο εκρηκτικό gameplay, και στη συνέχεια να οπλιστείτε για την κυκλοφορία του Black Myth: Wukong στις 20 Αυγούστου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.