ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Την άλλη Πέμπτη το ανανεωμένο Xbox Developer Direct με άρωμα Elder Scrolls

Ανοίγει τα χαρτιά της για τα καλά η Microsoft.

Πιο κυριολεκτικά δεν θα μπορούσε να πάρει η Microsoft τον όρο μπαίνω με το δεξί στο νέο έτος, καθώς μας «έστειλε αδιάβαστους» με την ανακοίνωση του Developer Direct, που θα πραγματοποιηθεί την άλλη Πέμπτη στις 18 Ιανουαρίου ζωντανά στις 22.00 από τα επίσημα κανάλια της σε YouTube και Twitch.

Αναλυτικότερα, κάνει λόγο για μια νέα μορφή του συγκεκριμένου event το οποίο θα είναι γεμάτο αποκαλύψεις για τα νέα της αποκλειστικά - και όχι μόνο - παιχνίδια. Στη λίστα περιλαμβάνονται η MachineGames που εργάζεται επάνω στον single player Indiana Jones τίτλο, η Obsidian Irvine με το Avowed, η Oxide Games με το Ara: History Untold ενώ επιτέλους θα κάνει την εμφάνισή της και η Ninja Theory με τo Senua’s Saga: Hellblade II. Επιπρόσθετα, θα έχουμε όχι απλά εμφανίσεις και τρέιλερ αλλά και πλάνα behind-the-scenes με τοποθετήσεις από τους εκάστοτε developers για τον καθένα από αυτούς τους τίτλους, όπως αναφέρεται στο Xbox Wire.

Τέλος, θα έχουμε και την αποκάλυψη του νέου chapter του Elder Scrolls Online μέσω των Zenimax Online Studios στις 11 μ.μ. ( μια ώρα μετά το κύριο event ), στο οποίο θα μάθουμε όλα όσον αφορά τη νέα επέκταση του τίτλου, τόσο για την ιστορία όσο και τις νέες προσθήκες.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.