ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Την ύπαρξη ενός remake του Brothers: A Tale of Two Sons αναφέρουν έγκυρες πηγές

Πιθανή ανακοίνωση στα αυριανά The Game Awards.

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο leaker και dataminer της βιομηχανίας, billbil-kun, το Brother: A Tale for Two Sons που κυκλοφόρησε το 2013 αναμένεται να λάβει remake, με την ανακοίνωση να μπορεί να απέχει μόλις μία μέρα. Ο leaker ισχυρίζεται πως θα ανακοινωθεί στα προσεχή The Game Awards, με την εταιρεία που θα αναλάβει το publishing να είναι και πάλι η 505 Games.

Το διάσημο adventure είχε γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον όχι και τόσο γνωστό για την εποχή Josef Fares, ιδρυτή της Hazelight Studios και νικητή των προπέρσινων The Game Awards με το φανταστικό It Takes Two. Στο Brothers: A Tale of Two Sons βρισκόμαστε να ελέγχουμε ταυτόχρονα δύο αδέρφια, τα οποία ταξιδεύον στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν μία θεραπεία για να γιατρέψουν τον ετοιμοθάνατο πατέρα τους.

Το παιχνίδι κατάφερε να τρυπώσει σε διάφορες λίστες υποψήφιων παιχνιδιών για διάφορα βραβεία κερδίζοντας μάλιστα κάποια, με το πιο αξιοσημείωτο να είναι αυτό του Best Innovation στα βραβεία BAFTA του 2014. Αν λοιπόν όλα πάνε όπως τα έχει προβλέψει ο leaker αύριο θα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του Brothers: A Tale of Two Sons remake.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.