ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τέσσερεις νέες προσθήκες λαμβάνει το Nintendo Switch Online + Expansion Pack

Perfect Dark, Turok, Metroid και φυσικά Legend of Zelda κοσμούν την υπηρεσία.

Τέσσερεις νέες προσθήκες στην online υπηρεσία της ανακοίνωσε η Nintendo στο αποψινό Nintendo Direct και τι προσθήκες είναι αυτές! Perfect Dark, Metroid: Zero Mission, Turok: Dinosaur Hunter και The Legend of Zelda: A Link to the Past Four Swords κοσμούν από σήμερα το Nintendo Switch Online + Expansion Pack βιβλιοθήκη και σας καλούν να τα θυμηθείτε αν είστε βετεράνοι της πλατφόρμας ή να τα μάθετε αν είστε μικρότερης ηλικίας.

Τα λόγια είναι περιττά για το Metroid: Zero Mission, το remake του πρώτου Metroid παιχνιδιού που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2004 στο Game Boy Advance και εκσυγχρόνισε -για τα τότε δεδομένα φυσικά- τις περιπέτειες της Samus. Το ίδιο ισχύει και για το The Legend of Zelda: A Link to the Past Four Swords, τον συνδυασμό του κλασσικού τίτλου A Link to the Past του 1991 και του online expansion Four Swords που λειτούργησε ως τον 9ο τίτλο της σειράς και ανέπτυξε η Nintendo μαζί με την Capcom το μακρινό 2002 για το Game Boy Advance. Παράλληλα, έρχεται και το άκρως επιτυχημένο FPS Turok: Dinosaur Hunter, που όπως καταλάβατε συνδυάζει το κλασσικό Doom-like experience με το κυνήγι δεινοσαύρων.

Τέλος, το Perfect Dark, ο πνευματικός διάδοχος του θρυλικού Goldeneye, φιγουράρει πολύ τον τελευταίο καιρό στις gaming ειδήσεις και όχι άδικα φυσικά, καθώς η Microsoft παρουσίασε στο πρόσφατο Xbox Games Showcase το πρώτο gameplay trailer του reboot της σειράς. Συνεπώς, ήταν λογικό και επόμενο να έρθει ο original τίτλος και στο Switch, ο οποίο θα συνοδεύετε από multiplayer mode μέχρι τεσσάρων παικτών. Τόσο το Perfect Dark όσο και το Turok θα περιλαμβάνονται στην Nintendo 64: Mature εφαρμογή της εταιρείας η οποία απαιτείται για όσα παιχνίδια έχουν λάβει τη βαθμονόμηση M για Mature (για ανήλικες) περιεχόμενο.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...