ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Kingdom Hearts IV θα έχει κανονικά Disney κόσμους

Πολλές πληροφορίες μας έδωσε ο Tetsuya Nomura.

Ο director του Kingdom Hearts IV, Tetsuya Nomura, κάθισε πρόσφατα για μια συνέντευξη με το Game Informer, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε μερικές νέες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη συνέχεια του franchise Kingdom Hearts. Μερικά βασικά σημεία στην συνέντευξη είναι ότι η ιστορία του Kingdom Hearts IV θα επικεντρωθεί περισσότερο στην εξαφάνιση του Sora και όπως ανέφερε ο Nomura: "Δεν είμαι σίγουρος αν θα υπάρχει χώρος για να εξερευνήσω πραγματικά τις ιστορίες των άλλων χαρακτήρων τόσο πολύ", για αυτό οι fans δεν θα αναμένουμε περεταίρω εξερεύνηση των αγαπημένων δευτερευόντων χαρακτήρων, δυστυχώς.

Ωστόσο, η σημασία που έχει ο Sora για τον Nomura δεν μπορεί να υποτιμηθεί, καθώς είπε επίσης ότι αν κυκλοφορούσε ένα παιχνίδι Kingdom Hearts χωρίς πρωταγωνιστή τον Sora θα ένιωθε ότι φτάνουμε στο τέλος των αριθμημένων τίτλων. "Είναι τόσο σημαντικός για τη σειρά" ανέφερε επιγραμματικά. Ο Nomura επιβεβαίωσε επίσης ότι "οι παίκτες θα δουν σίγουρα μερικούς κόσμους της Disney" στο Kingdom Hearts IV. Έκανε μάλιστα μια επισήμανση, λέγοντας ότι οι fans μπορούν να ηρεμήσουν σχετικά με τον νέο τίτλο και "όταν οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι θα ανακουφιστούν όταν θα διαπιστώσουν ότι είναι σίγουρα ένας Kingdom Hearts τίτλος."

Επίσης, ο τρόπος με τον οποίο ο Nomura μιλάει για το Quadratum, το κάνει να φαίνεται ότι θα λειτουργεί ως ένας hub world. "Περνάς χρόνο εκεί, μετά πηγαίνεις σε διαφορετικούς κόσμους και ξανά επιστρέφεις εκεί".

Τέλος, o Nomura σχολίασε την απογοήτευση των θαυμαστών από την έλλειψη χαρακτήρων από τα Final Fantasy στο Kingdom Hearts III και τις ανησυχίες τους για το ότι θα γίνει το ίδιο και στο IV. Ενώ κατανοεί αυτό το συναίσθημα, αναφέρει πως επειδή ο αριθμός των original χαρακτήρων του Kingdom Hearts είναι μεγάλος το καθιστά δύσκολο να συμπεριλάβει περισσότερους χαρακτήρες από τον κόσμο των Final Fantasy.

Πηγή: gameinformer

Θάνος Σαββίδης


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88