ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Θα έρθει και σε κονσόλες τελικά το Marvel Rivals | State of Play

Θα γίνουν και closed beta tests τον Ιούλιο.

Με δύο νέους ήρωες και την υπόσχεση πως θα κυκλοφορήσει σε PS5 και Xbox Series X|S μας επανασυστήθηκε το Marvel Rivals κατά τη διάρκεια του State of Play. Το 6v6 Super Hero team-based PVP shooter της NetEase έχει ήδη δοκιμαστεί από μερικούς παίκτες μέσω Steam, ωστόσο τον ερχόμενο Ιούλιο θα μπει σε διαδικασία δοκιμής και από console players, οδεύοντας προς την πλήρη κυκλοφορία του παιχνιδιού, μάλλον μέσα στο 2024.

Αν ψάχνετε το καινούριο σε αυτό το gameplay trailer θα το βρείτε στα πρόσωπα των Venom και Adam Warlock, δύο χαρακτήρων άμεσα συνδεδεμένων με τα σύμπαντα των Spider-Man και Guardians of the Galaxy αντίστοιχα. Αμφότεροι θα παραστούν στο ρόστερ χαρακτήρων του παιχνιδιού και θα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους όπως και με όλους τους ήρωες/κακούς της ομάδας τους για να φτάσουν στο objective που θα τους φέρει τη νίκη.

Μαθαίνουμε πως οι χαρακτήρες του Marvel Rivals θα χωρίζονται σε τρεις ρόλους και συγκεκριμένα στους Vanguard, Duelist και Strategist, χωρίς να είναι στάνταρ το composition που πρέπει να ακολουθηθεί για να είναι πιο αποτελεσματική η συνεργασία του team. Στο βίντεο γίνεται ξανά πολύ σαφές το πόσο το Marvel Rivals εστιάζει στα εφέ των υπερδυνάμεων κάθε χαρακτήρα και στις destructible πίστες που επίσης παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.