ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Θα περιμένουμε κι άλλο για να ξαναδούμε το Wolverine της Insomniac Games

Let 'em cook και εσείς βρε παιδιά...

Αντιλαμβανόμαστε πως όλοι οι superhero fans και gamers ανυπομονούν για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το Wolverine του PS5, ωστόσο θα χρειαστεί και εσείς και εμείς να οπλιστούμε με εξτρά υπομονή. Μολονότι ηχούν σειρήνες κάποιου PlayStation event στα κοντά, φαίνεται πως δεν μπορούμε να ποντάρουμε στην παρουσία της Insomniac Games σε αυτό, εφόσον το timing δεν είναι ούτε αυτή τη φορά κατάλληλο κατά τα λεγόμενα του studio.

Σχολιάζοντας ένα υπο-σχόλιο ενός fan της που επιζητεί διακαώς κάποιο update γύρω από το Marvel's Wolverine, η Insomniac απάντησε το εξής:

"Θα μοιραστούμε νέα μόλις έρθει η σωστή ώρα και η δεδομένη ώρα δεν είναι η σωστή."

Καταδίκασε, λοιπόν, οποιαδήποτε ελπίδα μας να δούμε το παιχνίδι της στα κοντά, υπονοώντας πως υπάρχει δρόμος ακόμα μέχρι να φορτώσει το marketing της παρουσίασής του. Μην ξεχνάτε ότι το studio χρειάστηκε να ανακάμψει από το τεράστιο leak που έβγαλε στη φόρα αρκετό από το έργο της, οπότε σίγουρα οι devs της είναι επιπλέον προσεκτικοί όσον αφορά το τι και πότε θα δείξουν από εδώ και στο εξής για να βελτιώσουν την πολύ δυσάρεστη κατάσταση που βρέθηκαν. 

Καλό είναι επομένως αν όντως ανακοινωθεί κάποιο PlayStation Showcase/State of Play να μην υπολογίζουμε στον Logan. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.