ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μάθαμε πόσο θα διαρκεί το The Callisto Protocol

Τίμιο.

Ο πνευματικός διάδοχος των Dead Space αποτελεί ένα από τα πιο πολυναμενόμενα games που έρχονται, ασχέτως που υπάρχει remake του δημοφιλούς survival horror έναν μήνα αργότερα από αυτό. Μετά από μία σειρά από trailers και gameplay videos που μας έχουν εντυπωσιάσει από τα όσα μπορούμε να περιμένουμε στο The Callisto Protocol, πλέον γνωρίζουμε και το πόσο περίπου θα διαρκεί η ιστορία του παιχνιδιού προτού οδηγηθεί κανείς στα credits.

Σε συνέντευξή του Glen Schofield δεν δίστασε να αναφερθεί στο πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι του, αναφέροντας πως η ολοκλήρωσή του θα απαιτεί να του αφιερώσετε περίπου 12-14 ώρες. Παρόλα αυτά ξεκαθάρισε πως υπάρχουν αρκετές προαιρετικές διαδρομές, που στην ομάδα του αποκαλούν `beta paths`, που αν τις ακολουθήσετε μπορούν κάλλιστα να επεκτείνουν το playtime σας. Τόνισε επίσης πως ελπίζει στους παίκτες να ακολουθήσουν και αυτά τα μονοπάτια, ώστε να βιώσει ο καθένας την πιο ξεχωριστή δυνατή εμπειρία.

Το The Callisto Protocol είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88