ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Callisto Protocol: Κατέφθασε το New Game Plus

Μέσω του patch 3.01.

Νωρίτερα από το αναμενόμενο θα έχουμε στα χέρια μας το New Game Plus του The Callisto Protocol. Η Striking Distance αναμενόταν να παραδώσει το νέο mode του παιχνιδιού μέσα στον Φεβρουάριο, αλλά όπως φαίνεται αυτό θα γίνει νωρίτερα, μέσω του patch 3.01 το οποίο και είναι διαθέσιμο.

Αφού κατεβάσουν το νέο update, όσοι χρήστες έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν την πρόοδο τους σε ένα νέο save με όλες τις αναβαθμίσεις, όπλα και Callisto Credits να τους περιμένουν στο πρώτο Reforge Station.

Το patch θα επιφέρει επίσης κάποιες αλλαγές όσον αφορά στον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, αφού θα διορθώσει αρκετά bugs. Συγκεκριμένα, πλέον θα διορθωθεί ένα πρόβλημα που αφορούσε την ομαλή πρόοδο του ‘The protocol is about life’ achievement, στο οποίο αρκετοί παίκτες αντιμετώπισαν πρόβλημα στην ολοκλήρωσή του. Η εταιρία ανέφερε πως έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις στο κομμάτι του optimization σε όλες τις πλατφόρμες και ο Jacob πλέον δεν θα τραυματίζεται όταν περνάει πάνω από εμπόδια. Επίσης έχουν διορθωθεί κάποια θέματα που αφορούν τον προσανατολισμό της κάμερας και την πορεία που ακολουθεί ο πρωταγωνιστής έτσι ώστε να μην πέφτει χωρίς λόγο στο έδαφος.

Πηγή: VGC

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88