ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Crew: Η Ubisoft το διέγραψε από κάθε ψηφιακό κατάστημα

Από τον Μάρτιο του 2024 κλείνουν και οι servers.

Εντελώς αθόρυβα η Ubisoft προέβη στη διαγραφή του The Crew από κάθε ψηφιακό κατάστημα, καθιστώντας πλέον μη διαθέσιμη την επιλογή αγοράς του, όπως και κάθε έξτρα περιεχόμενο που διέθετε. Αυτό κατέστη αρχικά αντιληπτό από έναν χρήστη του ResetEra, ενώ στη συνέχεια η γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε το οριστικό τέλος του The Crew.

Μάλιστα η Ubisoft συμπλήρωσε πως πρόκειται να κλείσει και τους servers του στις 31 Μαρτίου του 2024, κάτι που σημαίνει πως από εκείνη την ημερομηνία και έπειτα το The Crew θα πάψει να είναι προσβάσιμο ακόμα και από τους κατόχους του, εξαιτίας της always online νοοτροπίας που έχει. Πέραν του open-world racing τίτλου που κυκλοφόρησε το 2014 και μετρά τρία instalments, η Ubisoft ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να «τραβήξει την πρίζα» και για ακόμα 10 παλαιά παιχνίδια της τον Ιανουάριο του 2024, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων παιχνιδιών Assassin's Creed.

Δυστυχώς πάντως η απομάκρυνση του The Crew από κάθε ψηφιακή βιτρίνα ενός store, σε συνδυασμό με τη μη πρόσβαση του από ένα σημείο και μετά ακόμα και από τους κατόχους του, επιβεβαιώνει τη θεωρία πως τα always online games κυκλοφορούν με ημερομηνία λήξης.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.