ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το The Devil In Me της σειράς The Dark Pictures

Κλείνει την πρώτη σεζόν η Supermassive.

Το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes κυκλοφορεί από σήμερα, οι review όμως (όπως και εμείς) έχουν εδώ και μέρες στη διάθεσή του το παιχνίδι. Μερικοί εξ αυτών πρόλαβαν να δουν φυσικά τα credits αλλά και την καθιερωμένη after-credit αποκάλυψη του επόμενου παιχνιδιού της σειράς. Στο μονόλεπτο αυτό teaser βλέπουμε το reveal του The Devil In Me, που θα αποτελέσει το τέταρτο από τα 8 games που θα συμπληρώσουν την συγκεκριμένη σειρά παιχνιδιών, αποτελώντας όμως το κλείσιμο της πρώτης σεζόν, όπως τουλάχιστον μας παραθέτει η Supermassive Games.

{youtube}cj8t_Xpf6TM{/youtube}

Οι φήμες που αφορούν το συγκεκριμένο κάνουν λόγο για μία ιστορία 5 ατόμων που είναι εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο γεμάτο με serial killers και αναγκάζονται να συμμετέχουν σε παιχνίδι θανάτου, όπως στις ταινίες Saw. Το trailer παραείναι σύντομο για να είναι κατατοπιστικό, παρόλα αυτά δείχνει άκρως ενδιαφέρον και ατμοσφαιρικό, όσο και τα προηγούμενα installments. Δεν αποκλείεται το παιχνίδι να κυκλοφορήσει εντός του 2022, εφόσον η σειρά The Dark Pictures ακολουθούσε μέχρι πρότινος ροή ετήσιων κυκλοφοριών.

Σύντομα θα διαβάσετε και τη δική μας γνώμη για το House of Ashes από τον Γιώργο Δρίτσα! 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88