ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

H Ubisoft ανακοίνωσε το δωρεάν The Division Resurgence για κινητά

Με καινούργιο storyline και εκπληκτικά γραφικά, σχεδιασμένα για κινητά.

Το The Division Resurgence είναι το νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Tom Clancy`s και έρχεται δωρεάν για κινητές συσκευές (Android & IOS).

Συγκεκριμένα αναφέρεται στην επίσημη σελίδα, ότι το παιχνίδι θα είναι σχεδιασμένο για κινητά με σκοπό να προσφέρει μια καινούργια και ολοκληρωμένη εμπειρία του Division, στην ανοιχτού κόσμου Νέα Υόρκη.

{youtube}TKzv89H54Jg{/youtube}

Με βάση και το reveal trailer πληροφορούμαστε ότι θα υπάρχει μια ολοκαίνουργια ιστορία καθώς το παιχνίδι θα περιέχει και ένα PVE campaign, το οποίο θα μας δίνει μια μοναδική οπτική γωνία για τα γεγονότα των Division 1 & 2. Εκεί θα χειριζόμαστε έναν SHD agent, ο οποίος προσπαθεί να ελευθερώσει την Νέα Υόρκη από τους Freemen.

Επίσης, μας ενημερώνει για διάφορες πτυχές του παιχνιδιού, όπως για τον open-world κόσμο, για τα καινούργια υψηλής ποιότητας γραφικά, για τα collect και upgrades του εξοπλισμού και των όπλων μας και μας αναφέρει και την ύπαρξη specializations, που θα μπορούν να αλλάζουν αναλόγως με τον ρόλο μας.

Τέλος μαθαίνουμε πως αν ενδιαφερόμαστε μπορούμε να εγγραφούμε στην closed alpha, σε όποιο λογισμικό κινητού μας ενδιαφέρει.

Το Tom Clancy`s The Division Resurgence θα κυκλοφορήσει πλήρως μέσα στο 2023.

Πηγή: Ubisoft

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88