ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η σειρά The Last of Us ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει φέτος

Επιβεβαιώθηκε από στέλεχος του HBO.

Μπορεί να γέμισε μόλις 2-3 σειρές από την εκτενή συζήτηση του Casey Bloys στο The Hollywood Reporter, όμως η παραπάνω δήλωση του Υπευθύνου Προγράμματος των HBO/Max ήταν το δικό μας highlight. Στην ερώτηση που του έγινε για το πότε μπορούμε να περιμένουμε την κυκλοφορία της σειράς The Last of Us ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρος, αφού αρνήθηκε την πιθανότητα να τη δούμε φέτος.

Η λακωνική του απάντηση είχε ως εξής: "Το The Last of Us γυρίζεται αυτή τη στιγμή στον Καναδά. Δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας. Αλλά δεν είναι μέσα στο 2022. Έχουν ακόμα γυρίσματα στο Calgary". Μέσα σε λίγες μόλις λέξεις λοιπόν, καταρρίφθηκαν οι φήμες που το ήθελαν να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του χρόνου.

Άραγε αυτό επηρεάζει και το πότε θα δούμε τα υπόλοιπα The Last of Us projects; Θυμίζουμε πως υπάρχει σχεδόν σίγουρα ένα multiplayer, είμαστε αισιόδοξοι για remaster ή director`s cut του Part II και μην ξεχνάμε ότι έχει βουίξει η πιάτσα για το remake που διέρρευσε πέρυσι ο Jason Schreier. Πιθανότατα κάτι από αυτά -αν όχι όλα- θα ανακοινωθούν φέτος, οπότε θα δούμε κατά πόσο θα ακολουθήσουν τη σειρά προς το 2023 ή αν θα προηγηθούν αυτής.

Παράλληλα, πριν λίγες ώρες, ο σκηνοθέτης Craig Mazin δημοσίευσε μία αγγελία, βάσει της οποίας αναζητείται έγχρωμος ηθοποιός νεαρής ηλικίας και κουφός, για ένα συγκεκριμένο ρόλο που δεν διευκρινίστηκε. Άλλη μία απόδειξη πως η παραγωγή της σειράς του HBO έχει ακόμα κομμάτια να προσθέσει στο puzzle μίας πολυσύνθετης και απαιτητικής κυκλοφορίας.

Πηγή: The Hollywood Reporter

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88