ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το The Last of Us έρχεται στο God of War με ένα συναρπαστικό Mod

Is this a crossover episode!?

Ένα θεαματικό mod για το God of War προσθέτει χαρακτήρες και αντικείμενα από το The Last of Us στο παιχνίδι, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

{youtube}0rMxNTs_ulo{/youtube}

Από τότε που ήρθε το God of War στον υπολογιστή, η κοινότητα των modding εργάζεται σκληρά για να κάνει αξέχαστες προσαρμογές στο παιχνίδι, με το πιο πρόσφατο mod να είναι η προσθήκη χαρακτήρων από το The Last of Us. Το The Last of Us είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για ένα mod στο God of War, καθώς ο δεσμός μεταξύ γονέα και παιδιού μπορεί να βρεθεί στην καρδιά και των δύο τίτλων. Ο Joel μοιάζει αρκετά με τον Kratos, ενώ η Ellie ταιριάζει με τον Atreus. Αν και το mod ακούγεται υπέροχο στο χαρτί, φαίνεται ακόμα καλύτερο στην πράξη, αυτό το δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τους God of War modders γνωστούς ως HitmanHimself, Marcos RC, Jordan και Darknessvaltier.

Άλλα mods έχουν δημιουργήσει μερικά αξιομνημόνευτα σενάρια, όπως ο Master Chief από το Halo να πολεμά τον Kratos. Καθώς και mod που δημιουργεί χαρακτήρες από το Pirates of the Caribbean όπως και άλλα.

Θάνος Σαββίδης


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88