ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ρεκόρ ακροαματικότητας για το The Last of Us του HBO

Το δεύτερο μεγαλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία του συνδρομητικού καναλιού.

Σχεδόν δύο μέρες πέρασαν από την επίσημη πρεμιέρα του The Last of Us, και ήδη φαίνεται πώς το κοινό αποθέωσε την τηλεοπτική μεταφορά της πολυβραβευμένης σειράς βιντεοπαιχνιδιών.

Η νέα post-apocalyptic σειρά του HBO, πραγματοποίησε τη δεύτερη μεγαλύτερη πρεμιέρα των τελευταίων 13 χρόνων στην ιστορία του συνδρομητικού καναλιού, σημειώνοντας 4.7 εκατομμύρια τηλεθεατές συνολικά σε HBO και HBO Max. Το μέγεθος αυτού του επιτεύγματος μπορεί κάποιος να διαπιστώσει, αν μάθει πώς την πρώτη θέση κατέχει το House of The Dragon -spin-off της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones- με περίπου 10 εκατομμύρια θεατές. Το The Last of Us έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια και κριτικές αφού σύμφωνα με την ιστοσελίδα Rotten Tomatoes το σκορ του έχει ανέβει στο εντυπωσιακό 99% σε κριτικούς και 96% από το κοινό, ενώ το IMDB έχει δώσει μέσο όρο αξιολόγησης το 9.5/10, μέχρι στιγμής.  

Υπενθυμίζουμε πώς η σειρά θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, με το δεύτερο επεισόδιο να παίρνει μέρος την Κυριακή 22 Ιανουαρίου.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88