ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us HBO: Dina, Abby και σκληρές εικόνες στο πρώτο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν

Γρήγορα κοψίματα σε iconic στιγμές του Part II!

Η HBO μας παρείχε το λεγόμενο first look πάνω στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us, αυτή τη φορά όχι μέσω εικόνων, αλλά ενός σύντομου τρέιλερ που βάζει στα ρούχα των ρόλων τους αρκετούς από τους επιβεβαιωμένους συμμετέχοντες της 2ης σεζόν. 

Τα πρώτα πλάνα μας δείχνουν την Ellie να βρίσκεται στη γιορτή του Jackson που στο παιχνίδι εξελίχθηκε εφιαλτικά, ενώ πολύ σύντομα παρατηρούμε το τατουάζ πάνω στον δαγκωμένο πήχη της. Αμέσως μετά βλέπουμε τον χαρακτήρα της Catherine O'Hara, που δεν υπήρχε στο παιχνίδι, να κάνει τη "δύσκολη" ερώτηση στον Joel, αναφερόμενοι φυσικά στην καθοριστική απόφαση που παίρνει στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού και της πρώτης σεζόν.

Από εκεί και πέρα επικρατεί ένας χαμός, αφού κάθε σκηνή μας παραπέμπει σε διαφορετικό κομμάτι του επικού sequel. Κυνηγητό μπροστά από ορδές μολυσμένων στον πάγο, ο Tommy να βαράει sniper-ιές, οι Seraphites να τρέχουν στο δάσος με αναμμένες δάδες, ενώ είδαμε εν τάχει την Dina της Isabela Merced, τον Jeffrey Wright να ξανα-παίζει τον Isaac και την Abbie της Kaitlyn Dever.

Στο τέλος, ο Joel προβαίνει στη σοκαριστική αποκάλυψή του, που στο παιχνίδι έγινε φυσικά στον αδερφό του. Το τρέιλερ θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι το λέει στον original χαρακτήρα της "κυρίας Home Alone", αλλά αμφιβάλλουμε.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τρέιλερ το HBO επαναδιατυπώνει ότι η δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2025, όπως και γνωρίζαμε άλλωστε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.