ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us HBO: Ποια είναι η ηθοποιός που "ακούγεται" ότι θα παίξει την Abby

Οι fans την προόριζαν για αλλού.

Ένα ρεπορτάζ στην προσωπική ιστοσελίδα του ρεπόρτερ Jeff Sneider θέλει τους Craig Mazin και Neil Druckmann να έχουν βρει προ πολλού την ηθοποιό που θα υποδυθεί την Abby στη - σίγουρα αμφιλεγόμενη - δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς The Last of Us. Ο "insneider", όπως αποκαλεί τον εαυτό του, υποστηρίζει πως αυτή θα είναι η Kaitlyn Dever, μία υπερβολικά ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, γνωστή για τα Booksmart, Unbelievable, Short Term 12 και πιο πρόσφατα για το No One Will Save You.

Η σύνδεσή της με το διακεκριμένο TV show των Naughty Dog και HBO έχει ιστορικό, εφόσον ήταν ίσως το πιο δημοφιλές fans' cast για να αναλάμβανε τον ρόλο της Ellie, ενώ ο Druckmann επιβεβαίωσε στο Hollywood Reporter πως εκείνη όντως πέρασε από audition για τη νεαρή με την ανοσία. Η 27χρονη έχει προσληφθεί, σύμφωνα με τον Sneider, από τους showrunners για να έρθει και να ταράξει τα νερά της season 2, με τον ίδιο τρόπο που η άγνωστη τότε Abby δίχασε το κοινό του The Last of Us Part II.

Τη φήμη ενισχύει πως η Dever ανήκει στα ελάχιστα άτομα που ακολουθεί ο σκηνοθέτης Craig Mazin στο Instagram, ωστόσο θα αργήσουμε κατά πάσα πιθανότητα να μάθουμε με σιγουριά αν τα παραπάνω αληθεύουν, δεδομένου ότι τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2024, με στόχο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.