ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιτραπέζιο παιχνίδι The Last of Us ανακοίνωσε η Naughty Dog

Σε συνεργασία με την Themeborne.

Το πολυαγαπημένο The Last of Us είναι το επόμενο βιντεοπαιχνίδι που θα μεταφερθεί στον κόσμο των επιτραπέζιων. Η Naughty Dog ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρία Themeborne - δημιουργό της δημοφιλής σειράς παιχνιδιών Escape the Dark - στην προσπάθεια τους να αναπτύξουν το The Last of Us: Escape the Dark.

Η Themeborne θα ακολουθήσει όπως φαίνεται τη μοναδική της ασπρόμαυρη τεχνική σε εικονογραφημένες κάρτες, πιόνια και ζάρια.Το παιχνίδι θα μπορεί να παιχτεί απο 1-5 παίκτες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κόσμο να μπεί στους ρόλους των Ellie, Joel, Marlene, Tess και Tommy, χαράζοντας όμως το δικό τους μονοπάτι για την επιβίωση.

"Το παιχνίδι δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να επιλέγουν ποια διαδρομή θα ακολουθήσουν και να χρησιμοποιούν καθηλωτικές "Chapter Cards" σε γνωστές τοποθεσίες από το βιντεοπαιχνίδι, συμπεριλαμβανομένων των Suburbs, των Sewers και του University. Η επιβίωσή σας θα εξαρτηθεί από τη χρήση συνδυαστικών κινήσεων από κάρτες αντικειμένων και custom ζαριών, στην προσπάθεια σας να αντιμετωπίσετε γνώριμους εχθρόυς, όπως Hunters και Infected," ανακοίνωσε η Themeborne.

Η εταιρία περιέγραψε το The Last of Us: Escape the Dark ως: "ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μία σκοτεινή παραλλαγή στην καταξιωμένη σειρά παιχνιδιών.``

Διαθέσιμη θα είναι η καμπάνια του παιχνιδιού απο τις 8 Νοεμβρίου μέσω Kickstarter.

Πηγή: Gamespot

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88