ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με ελληνική μεταγλώττιση έρχεται το The Last of Us Part I

Τεράστια πρωτοβουλία από το PlayStation Greece!

Μία ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε για ακόμα μία φορά το PlayStation Greece, εφόσον αποκάλυψε πως το πολυαναμενόμενο The Last of Us Part I θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη πλήρως εξελληνισμένο. Αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μενού και υπότιτλους στα ελληνικά, ακριβώς όπως και το The Last of Us Remastered, αλλά για πρώτη φορά, θα έχει και ελληνική μεταγλώττιση, ακριβώς όπως συνέβη στην περίπτωση του The Last of Us Part II! Το παρακάτω trailer που δημοσιεύθηκε μπορεί να είναι με αγγλικές φωνές, αλλά αναφέρεται στην περιγραφή η απόπειρα της Sony Hellas να φέρει το παιχνίδι με ελληνικές φωνές.

{youtube}3AhaN3n-XZk{/youtube}

Το PlayStation Greece συνηθίζει πια να κυνηγάει την ελληνική μεταγλώττιση στην πλειονότητα των PlayStation exclusives, κάτι που βοηθά αρκετό κόσμο της χώρας μας, που δεν έχει γνώσεις αγγλικών. Όσοι φυσικά επιθυμούν την original εμπειρία, εννοείται πως μπορούν να επιλέξουν τα ξενόγλωσσα voice overs. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου για το PS5, ενώ σε μετέπειτα ημερομηνία θα έρθει και στα PC.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88