ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us Part I: Τα απαιτούμενα PC specs είναι εδώ

Σιγουρευτείτε πως το τρέχετε αλλιώς... τρέξτε!

Μην το πείτε ούτε του παπά. Το γεγονός ότι έχουμε στα χέρια μας τα PC requirements του The Last of Us Part I είναι οιωνός ολοκλήρωσης της ανάπτυξης του port, πράγμα που σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αναβληθεί ξανά, αλλά θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου. 

Όπως συνηθίζει η Sony για τις PC εξορμήσεις της, αφιέρωσε ένα ολόκληρο άρθρο στο PS Blog με όλα τα features που ξεκλειδώνονται στην έκδοση των υπολογιστών και φυσικά, τα specs που οφείλετε να πληροίτε για να απολαύσετε το παιχνίδι και να μην έρθετε αντιμέτωποι με την καθόλου ευπρόσδεκτη μαύρη οθόνη.

Τα στάνταρ των PS5 only games είναι υψηλά κάθε φορά που καταφθάνουν στα PC, κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι για να δείτε το παιχνίδι να τρέχει στις μικρότερες δυνατές του δυνάμεις θα πρέπει να έχετε κουμπωμένη μία GTX 970 ή 1050Ti. Ήδη από τη στήλη των προτεινόμενων ρυθμίσεων οι απαιτήσεις εκτοξεύονται, εφόσον πάμε σε πολύ υψηλότερης ισχύος CPU`s, οι κάρτες πια πρέπει να είναι επιπέδου RTX 3060 και όλα αυτά αν θέλετε να δείτε το remake του The Last of Us να τρέχει στα 60FPS της full-HD αναλύσεως. Δεν χωράει συζήτηση πως για τα μέγιστα θα πρέπει να έχετε επενδύσει στα τρισμέγιστα, εφόσον μπαίνουν στη συζήτηση GPU`S όπως οι RX 7900XT και RTX 4080.

Η μνήμη 16GB αποτελεί συνθήκη ακόμα και στις πιο χαμηλές ρυθμίσεις, ενώ θα πρέπει να έχετε απελευθερώσει τουλάχιστον 100GB αποθηκευτικού χώρου στον SSD σας και όχι HDD. 

Άπαξ και έχετε χτίσει ένα εργαλείο που, βάσει των παραπάνω, σηκώνει το The Last of Us Part I, happy days. Όπως είχα πει και στο review μου για την PS5 έκδοση, οι PC gamers που δεν έτυχε να παίξουν μέχρι σήμερα το παιχνίδι σε κάποιο φιλικό/δανεικό PlayStation ή όσοι θα το παίξουν για πρώτη φορά ερχόμενοι από τη σειρά του HBO... σας ζηλεύω. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88