ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us Part I: Παίξτε δύο ώρες μέσω PS Plus Premium

Ιδανικό timing με τη σειρά του HBO.

Με το remake του κορυφαίου The Last of Us εμπλουτίστηκε μόλις το ανώτατο συνδρομητικό πακέτο του PlayStation, εφόσον το The Last of Us Part I βρίσκεται πια ανάμεσα στα Game Trials του PS Plus Premium. Αν είστε συνδρομητές αυτού του πακέτου (ή αν αποφασίσετε να γίνετε) θα μπορέσετε να παίξετε δύο τιμιότατες ωρίτσες από διακεκριμένο game που επανακυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβρη, φρεσκάροντας τη μνήμη σας ή γνωρίζοντάς σας για πρώτη φορά στο τρομερό σύμπαν που έχτισε η Naughty Dog προ δεκαετίας. 

Η είσοδός του στο PS Plus Premium κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να θεωρηθεί, εφόσον τα χαράματα πραγματοποιήθηκε η κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου της σειράς The Last of Us στο HBO, η οποία κάνει χαμό και δείχνει να θεωρείται ήδη από πολλούς η καλύτερη μεταφορά ενός videogame σε περιβάλλον σειράς/ταινίας. Αυτό βέβαια θα κρίνουμε/κρίνετε ιδίοις όμμασι, εν όψει και των επόμενων επεισοδίων, αυτό όμως που είναι βέβαιο είναι η ευκαιρία που δίνεται σε κάθε μέλος του PS Plus Premium να αποφασίσει να μέσω το παιχνιδιού θελήσει να δει τη σειρά ή το ανάποδο.

Σε δύο ώρες παιχνιδιού προλαβαίνετε να δείτε αρκετά πράγματα και ισχυρές στιγμές, ασχέτως που το πλήρες παιχνίδι τεντώνεται γύρω στις 15 ώρες. Εννοείται πως ισχύει μόνο για τους κατόχους PS5, εφόσον το παιχνίδι δεν κυκλοφόρησε -και ούτε θα κυκλοφορήσει- ποτέ στο PS4.

Για το remake αυτό καθ` αυτό σας είχα μιλήσει μέσω του review μου κατά την κυκλοφορία του (spoiler alert: ήταν εκπληκτικό), ενώ οι PC gamers θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία τους μαζί του τον ερχόμενο Μάρτιο.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88