ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Οι διαφορές του The Last of Us Part I με το PS4 remaster

Πολλή δουλειά από τη Naughty Dog.

Η ανακοίνωση της επανέκδοσης του πρώτου The Last of Us προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στην PlayStation κοινότητα. Μολονότι υπάρχει αρκετός κόσμος που ανυπομονεί να βυθιστεί ξανά στο βαρύ του κλίμα και να ξαναβιώσει την εμπειρία ενός ιστορικού video game, υπάρχουν μερικοί που τα βάζουν με τη Sony για το κόστος του παιχνιδιού (80€ στο launch) και άλλοι που δεν βλέπουν ιδιαίτερες διαφορές με το The Last of Us Remastered. Ειδικά για τους τελευταίους και για όσους, κυκλοφορούν ήδη συγκριτικά videos που βάζουν τις δύο εκδόσεις δίπλα-δίπλα και, oh boy, αν υπάρχουν διαφορές.

Οι φίλοι μας στο IGN έβαλαν όλο το reveal trailer του The Last of Us Part I πλάι στο αντίστοιχο μοντάζ του PS4 remaster και η διαφορά είναι οφθαλμοφανής. Το remake έχει χτιστεί από την αρχή, πάνω στη μηχανή, τα assets, τα μοντέλα και τα animations του The Last of Us Part II και έτσι δείχνει αποστομωτικό, όσο αξιοπρεπές και να είναι μέχρι σήμερα οπτικά το The Last of Us Remastered. Άκρως εκσυγχρονισμένο και όμορφο, πιστεύουμε μπορείτε να εντοπίσετε και μόνοι σας την οπτική αναβάθμιση:

{youtube}99wMESQG9Js{/youtube}

Ακόμα πιο αναλυτική δουλειά έκανε το κανάλι EnAnalistaDeBits, αξιοποιώντας τόσο το trailer όσο και τα screenshots που έχει δημοσιεύσει η Sony για το remake, καλύπτοντας και τις παραμικρές λεπτομέρειες που εντοπίστηκαν βελτιωμένες. Ειδικά σε αυτά τα κοντινά πλάνα το remake δείχνει τα δόντια του:

{youtube}D7C8Pz-3IQ4{/youtube}

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου για το PS5, ενώ αναπτύσσεται και PC έκδοση που θα υποδεχθούμε σε μετέπειτα ημερομηνία.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88