ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αυξήθηκε το ενδιαφέρον για το The Last of Us Part II μετά τη σειρά του HBO

Τρομερή η επίδραση της τηλεοπτικής μεταφοράς!

Τα λόγια είναι περιττά όταν έχουμε μπροστά μας μία από τις καλύτερες μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών στις τηλεοράσεις μας. Το The Last of Us Part II μετά την τεράστια επίδραση της τηλεοπτικής σειράς του HBO, επέστρεψε στην κορυφή της λίστας των παιχνιδιών με τις περισσότερες digital πωλήσεις του PS4 για τον Φεβρουάριο του 2023 τόσο σε Βόρεια Αμερική όσο και στην Ευρώπη. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πώς το δεύτερο μέρος του παιχνιδιού πρωτοκυκλοφόρησε πριν σχεδόν τρία χρόνια και συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου του 2020, κάνοντας και αυτήν του την επιτυχία, άκρως εντυπωσιακή.

Στις πωλήσεις αρκετά καλά τα πήγε και το The Last of Us Part I καθώς σκαρφάλωσε στην έκτη και έβδομη θέση στην σχετική λίστα του PS5 γιa την Βόρεια Αμερική και Ευρώπη αντίστοιχα. Το The Last of Us Remastered τερμάτισε ένατο στην λίστα του PS4 δείχνοντας έτσι πώς το ενδιαφέρον για την σειρά αναζωπυρώθηκε εξ ολοκλήρου.

Η τηλεοπτική σειρά έχει καταφέρει με κάθε επεισόδιο της να προσελκύει όλο και περισσότερο κοινό και να κάνει ευρέως γνωστό πως τα βιντεοπαιχνίδια είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από μια απλή ενασχόληση του ελεύθερου χρόνου μας. Το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν θα προβληθεί στις 12 Μαρτίου και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους θεατές από ποτέ.

Πηγή: Push Square

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88