ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us Part III: Φήμη πως αναπτύσσεται ήδη από τη Naughty Dog

Από leaker ταινιών...

Γνωρίζω τον ViewerAnon -ψηφιακά- από την εποχή που πρωτοαναφέρθηκε στο νέο Crash Bandicoot. Γενικότερα, είναι ένας leaker που αρέσκεται να ασχολείται περισσότερο με τα δρώμενα του κινηματογράφου, ωστόσο έχει αποδείξει πως έχει και μερικές άκρες στο gaming, το οποίο παρακολουθεί ως χόμπι. Τα ξημερώματα, λοιπόν, ο συγκεκριμένος χρήστης προέβη σε μία bold τοποθέτηση, που θέλει τη Naughty Dog να έχει βάλει μπρος για τη δημιουργία του The Last of Us Part III!

Χαριτολογώντας είπε πως το επόμενο παιχνίδι του "Dr. Uckmann" (όπως ήταν το όνομά του σε μία κάρτα-collectible του δεύτερου παιχνιδιού) είναι το The Last of Us Part III, που βρίσκεται βέβαια στο πρώτο στάδιο παραγωγής στο ταλαντούχο στούντιο της Naughty Dog. Δεν μας παρείχε κάτι πιο juicy, αφού στο tweet έσπευσε απλά να ενισχύσει τη θέση του, αναφέροντας προηγούμενα leaks στα οποία έπεσε μέσα.

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Naughty Dog ολοένα και γιγαντώνεται, άρα δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση να έχει 3 -ας πούμε- projects στα σκαριά, ενώ η εικασία πως το θα δούμε ακόμα ένα The Last of Us Part είναι αρκετά εύκολη, όχι μόνο λόγω των όσων συμβαίνουν στο Part II, αλλά και εξαιτίας του ερχομού της τηλεοπτικής σειράς που, αν πάει καλά, θα επαναφέρει το momentum και το hype γύρω από το IP, μαζί με την PC κυκλοφορία του remake. Φανταστείτε μόνο πως θα δείχνει ένα The Last of Us χτισμένο εξαρχής μόνο για το PS5...

Δίχως να θέλουμε να ρίξουμε λάδι στη φωτιά, να θυμίσουμε πως ο Neil Druckmann έχει επιβεβαιώσει πως έχει ένα ακατέργαστο script για ένα ενδεχόμενο sequel. Μέχρι να έχουμε όμως κάποια επίσημη ανακοίνωση, εννοείται πως αντιμετωπίζουμε τέτοιες φήμες/διαρροές με απόλυτη επιφύλαξη.

Δείτε επίσης το review μας για το The Last of Us Part I.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88