ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Last of Us: Παραλίγο να δούμε prequel με τους γονείς της Ellie

Δεν θα αναπτυσσόταν καν από τη Naughty Dog!

Πέραν του ενδιαφέροντος scoop που έδωσε ο Neil Druckmann στο Kinda Funny αναφορικά στο μελλοντικό project της Naughty Dog, έτυχε να αποκαλύψει και μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που - καλώς ή κακώς - πήγε στο καλάθι των αχρήστων. Ο αντιπρόεδρος της Naughty Dog απάντησε στην ερώτηση του Tim Ghetty`s σχετικά με την προϊστορία της Ellie, λέγοντας πως υπήρχε ενδεχόμενο ολόκληρου DLC/παιχνιδιού βασισμένο σε πολύ προγενέστερα γεγονότα και με συμμετέχοντες τους γονείς της πρωταγωνίστριας του The Last of Us. Αυτή την ιδέα θα υλοποιούσε ένα άλλο στούντιο με το οποίο είχε έρθει σε επικοινωνία η Naughty Dog και όχι η ίδια, ωστόσο το πρότζεκτ δεν ευδοκίμησε, ούτε είδε ποτέ το φως της ημέρας. 

Αφορμή για αυτή τη συζήτηση αποτέλεσε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του HBO που *spoiler alert* μας δείχνει τη μητέρα της Ellie, Anna, την οποία υποδύεται η Ashley Johnson, η ηθοποιός που χάρισε τη φωνή της στην Ellie στα δύο games της σειράς. Τα όσα είδαμε στην τηλεοπτική σειρά και το prequel που κατάφερε να βγει στη δημοσιότητα, το Left Behind DLC, είναι οι μόνες υπαρκτές εικόνες που έχουμε για το παρελθόν της, αφήνοντας όλο το υπόλοιπο υπόβαθρο στο μυστήριο... μέχρι νεοτέρας. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88