ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Εξαγοράζεται το στούντιο που δημιουργεί το The Lord of the Rings: Gollum

Το deal θα ανακοινωθεί σύντομα.

Με ένα ποσό που κυμαίνεται γύρω στα 53 εκατομμύρια ευρώ (60 εκ. δολάρια) η Nacon Group αναμένεται να εξαγοράσει την Daedalic Entertainment. Οι δύο εταιρείες ήδη συνεργάζονται για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Daedalic θα παραμείνουν στη θέση τους διατηρώντας ταυτόχρονα την αυτονομία της εταιρείας, ενώ η Nacon θα υποστηρίζει οποιοδήποτε μελλοντικό project με κεφάλαιο και μάρκετινγκ.

{youtube}kaEIg259Hbo{/youtube}

Η Daedalic Entertainment είναι ένα στούντιο που ειδικεύεται στα indie παιχνίδια και δημιουργήθηκε το 2007 στο Αμβούργο, της Γερμανίας. Είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα game development στούντιο της χώρας με πάνω από 90 παιχνίδια στο κατάλογό της. Μερικά αξιόλογα από αυτά είναι τα: Ken Follett`s The Pillars of the Earth, Shadow Tactics και Blackguards.

Με την απόκτηση του γερμανικού στούντιο, ο γαλλικός κολοσσός ελπίζει πως θα εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στη βιομηχανία, μιας και στα λόγια μεταξύ παραγόντων των εταιρειών μιλούν για όμοιες ιδέες και αξίες. Η ευκαιρία και η προσαρμοστικότητα που προσφέρει η Daedalic σίγουρα δίνουν μεγάλο προβάδισμα για όλα τα μελλοντικά project των εταιρειών.

Το Gollum είναι ένας action-adventure τίτλος που ακολουθεί τον ομώνυμο ιδιαίτερο χαρακτήρα πριν τα γεγονότα των ταινιών που έχουμε δει έως τώρα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος για PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, και Xbox Series X/S.

Πηγή: VG247

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88