ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το The Murder of Sonic the Hedgehog είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι της Sega

Ποιός δολοφόνησε τον Sonic;

H Sega εν μέσω Πρωταπριλιάς ήρθε από το πουθενά και χωρίς ιδιαίτερες ορέξεις για πλάκες και αστεία, προσφέρει εντελώς δωρεάν μέσω Steam το The Murder of Sonic the Hedgehog, ενός ολοκαίνουριου novel point and click παιχνιδιού μυστηρίου.

Σωστά διαβάσατε στον υπότιτλο και κατά την ταπεινή μου γνώμη ρίξτε του μια δεύτερη ματιά να σιγουρευτείτε πως αυτό που βλέπετε είναι αλήθεια. Αυτή τη φορά οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα, ανακρίνοντας γνώριμα πρόσωπα από το σύμπαν του Sonic, στην προσπάθεια τους να διαλευκάνουν την υπόθεση δολοφονίας του πασίγνωστου μπλε σκαντζόχοιρου!

Η επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού στο Steam: «Είναι τα γενέθλια της Amy Rose και η ίδια διοργανώνει ένα πάρτυ μυστηρίου στο Mirage Express! Όταν ο Sonic the Hedgehog γίνεται το θύμα του παιχνιδιού, ο καθένας θα φτάσει μέχρι τέλους μέχρι να μαθευτέι η αλήθεια. Ωστόσο, κάτι φαίνεται να μην στέκει – είναι όντως ένα αθώο παιχνίδι ή πρόκειται για κάτι φρικτό;»  

Μπορείτε να αποκτήστε το παιχνίδι, πατώντας εδώ.

 

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88