ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Outlast Trials: Η φρίκη του ξεκινά σε early access τον Μάιο

Η Red Barrel ψάχνει "εθελοντές".

Η αλήθεια είναι πως το καναδέζικο στούντιο μας το πουλάει αρκετά καλά. Το πιο πρόσφατο trailer του The Outlast Trials δεν περιλαμβάνει ίχνος πραγματικών πλάνων του παιχνιδιού, αντ` αυτού βγάζει στη φόρα τους voice actors του και τους δείχνει σε στιγμές που προσπαθούν μέσα από την ερμηνεία τους να βγάλουν ασυλλόγιστο πόνο, τρόμο και ανυπόφορο βασανιστήριο. Κάπως έτσι θέλουν να μας προετοιμάσουν μάλλον για τα τραγικά συμβάντα που θα λάβουν χώρα στο παιχνίδι άπαξ και αποτύχουμε στην αποστολή μας: να ολοκληρώσουμε τις δοκιμασίες της Murkoff Corporation. Η πραγματική αιτία πίσω από τη δημοσίευση αυτού το βίντεο όμως βρίσκεται στο ότι μάθαμε επιτέλους το πότε θα μπορέσουμε να πάρουμε μία γεύση του παιχνιδιού. Στις 18 Μαΐου το παιχνίδι θα λανσαριστεί στην early access (alpha) μορφή του σε Steam και Epic Games Store, δίνοντας πρόσβαση στα βασικά κομμάτια του παιχνιδιού σε όσους έχουν τα κότσια να βιώσουν τη φρίκη του.

{youtube}eKwMY4ZBJJ0{/youtube}

Σε περίπτωση που δεν είχατε "πιάσει" την αποκάλυψη του παιχνιδιού στη Gamescom του 2021 - δεν έχουμε δει και πολλά έκτοτε - στο The Outlast Trials θα μπορείτε τόσο ατομικά όσο και με παρέα να γίνετε πειράματα διαστρέβλωσης του ανθρώπινου νου και στόχος σας είναι να ολοκληρώσετε τη θεραπεία σας, ολοκληρώνοντας ορισμένες δοκιμασίες και παραμένοντας ζωντανοί. Το τελευταίο ειδικά αναμένεται αρκετά δύσκολο, εφόσον το εργαστήριο στο οποίο κλείνεστε είναι γεμάτο διαφόρων τύπων απειλές, έτοιμες να εξαπολύσουν πάνω σας όλη τη βία του κόσμου. Το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι της σειράς Outlast έχει setting Ψυχρού Πολέμου και για την ώρα είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μόνο σε PC. Η δομή του βέβαια μπορεί εύκολα να το φέρει σε κονσόλες, ενώ κυκλοφορούν και μερικές φήμες πως θα αποκτήσει VR εκδοχή, ώστε να μας στείλει μια και καλή στο τρελάδικο.

Μαρκάρετε, λοιπόν, τα ημερολόγιά σας για τις 18 Μαΐου και την είσοδο του παιχνιδιού σε Steam και Epic Games Store.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88