ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Plucky Squire: Στις 17 Σεπτεμβρίου ξεκινά το "παραμυθάκι" της Devolver

Με απευθείας εισαγωγή στα PS Plus Extra/Premium!

Η All Possible Futures ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Plucky Squire, εμείς όμως δεν μπορούμε να φανταστούμε κανένα πιθανό μέλλον όπου αυτό το γεμάτο ζωή και χρώμα action-adventure platformer θα σκοντάψει. 

Με το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού μάς παρουσιάζεται εκ νέου η δυνατότητα του πρωταγωνιστή, Jot, να βγαίνει εκτός των σελίδων του παραμυθιού του και να συνεχίζει την περιπέτειά του σε έναν 3D κόσμο, αυτό όμως που το καθιστά μοναδικό είναι το πώς χρησιμοποιήθηκε αυτός ο μηχανισμός για να αποκαλυφθεί το release date.

Αφότου παρατηρούμε αρκετούς χαρακτήρες να τον ρωτούν "πότε;", αναφερόμενοι φυσικά στην ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ο Jot πετάει λέξεις στις σελίδες του βιβλίου έως ότου σχηματιστεί το "17 Σεπτεμβρίου του 2024" που θα είναι και το επίσημο launch date του The Plucky Squire, μόνο ψηφιακά.

Κατά τα άλλα, βλέπουμε αποσπασματικά το πώς ο κεντρικός χαρακτήρας χρησιμοποιεί το σπαθί του, το jetpack του και το πώς μεταμορφώνεται σε τρισδιάστατη φιγούρα, μία δυνατότητα που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου.

Σημαντικό για τους κατόχους PlayStation: Το PS Blog επιβεβαιώνει πως το The Plucky Squire θα γίνει από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του διαθέσιμο στον κατάλογο παιχνιδιών των PS Plus Extra και Premium. Άρα όσοι πληρώνουν κάποια από τις αναβαθμισμένες συνδρομές θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι στο PS5 χωρίς εξτρά χρέωση.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.