ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αλλάζει ηθοποιό η τηλεοπτική σειρά The Witcher

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Henry Cavill.

Τη μορφή του Geralt of Rivia αναμένεται να αλλάξει η παραγωγή του Netflix μετά την ολοκλήρωση της τρίτης σεζόν του The Witcher, εφόσον ανακοινώθηκε πως ο Liam Hemsworth θα πάρει τα σκήπτρα από τον Henry Cavill. Ο τελευταίος θα συμμετάσχει κανονικά στην επερχόμενη τρίτη σεζόν που θα κάνει ντεμπούτο το ερχόμενο καλοκαίρι στη δημοφιλή streaming πλατφόρμα, όμως θα αντικατασταθεί από τον αδερφό του "Thor" από την 4η σεζόν και ύστερα.

Αμφότεροι οι ηθοποιοί προέβησαν σε δηλώσεις για τη σχετική αλλαγή, με τον Henry Cavill να αποδίδει φόρος τιμής σε έναν ρόλο που κυνήγησε πολύ:

"Το ταξίδι μου ως Geralt της Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και έτσι θα αφήσω το μενταγιόν και το ξίφος μου για τη 4η σεζόν. Στη θέση μου, ο φανταστικός κ. Liam Hemsworth θα αναλάβει τον μανδύα του White Wolf", είπε μεταξύ άλλων ο βρετανός ηθοποιός.

Ο λόγος πιθανότατα πίσω από αυτή την αλλαγή είναι η επιστροφή του Cavill στον ρόλο του Superman, που φυσικά θα απαιτήσει τη συμμετοχή του σε πολλά γυρίσματα για το DCEU. Η εν λόγω στροφή στον Liam Hemsworth έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους fans της σειράς του Netflix, με πολλούς να χαρακτηρίζουν ως downgrade το ότι ο Hemsworth θα είναι ο νέος "Χασάπης του Blaviken". 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88