ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

The Witcher: Επιστρέφει σε στάδιο σχεδιασμού το επερχόμενο multiplayer παιχνίδι

Κάποιος να ξεματιάσει τη CDPR.

Με πολύ κακούς οιωνούς επανέρχεται στο προσκήνιο το αποκαλούμενο `Project Sirius`, το παιχνίδι στο σύμπαν του The Witcher που έχει αναθέσει η CD Projekt RED στην The Molasses Flood. Για όσους δεν το θυμούνται, πρόκειται για μία "εντελώς διαφορετική εμπειρία στον κόσμο των Witchers", που θα δίνει και την επιλογή online multiplayer στους παίκτες, πέραν ενός ολοκληρωμένου single-player - αν θέλετε - story. Το συγκεκριμένο, λοιπόν, δείχνει να βγαίνει κάπως εκτός προϋπολογισμού από τις δύο πλευρές, εφόσον η CDPR αποκάλυψε στους επενδυτές της την απόφαση για "επίδομα απομείωσης", εφόσον με τον παρόντα ρυθμό αναμένεται να επιβαρύνει δεόντως τα οικονομικά τους πλάνα.

Η πρότασή της προς τους investors ανέφερε μεταξύ άλλων:

"[...]Η προαναφερθείσα απόφαση βασίζεται στα αποτελέσματα της αξιολόγησης του εύρους και του εμπορικού δυναμικού της αρχικής ιδέας του Project Sirius και των υπό-εξέλιξη εργασιών για τη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου για αυτό το πρότζεκτ."

Σε απλά ελληνικά, η CDPR λέει σε όσους ποντάρουν σε αυτή τη διαφορετική της δημιουργία πως το παιχνίδι βγαίνει εκτός πλάνων και πρέπει να συμμαζευτούν, ούτως ώστε να παραθέσουν ένα πιο λογικό πλάνο ανάπτυξης με μικρότερο ρίσκο. Μην ξεχνάτε πως μετά το φιάσκο του Cyberpunk 2077 και το τρέξιμο στα δικαστήρια με εκείνους τους επενδυτές χρειάζεται μία κάποια διαφάνεια για να μην υπάρξει δυσάρεστη επανάληψη. Ειδικά για ένα game που φιλοδοξεί να καινοτομήσει για τα δεδομένα της σειράς The Witcher θα πρέπει να υπάρξει το καλύτερο δυνατό business plan, σκεπτόμενοι και το γεγονός πως το βασικό κομμάτι ανάπτυξής του θα προχωρήσει η πολύ μικρότερου δυναμικού The Molasses Flood, που μας έχει δώσει τα The Flame in the Wood και Drake Hollow.

Εφόσον μπαίνει σε στάδια επανασχεδιασμού, το `Project Sirius` ή όπως αλλιώς μετονομαστεί στην πορεία θα αργήσει πολύ να εμφανιστεί δημόσια στο κοινό, με το επόμενο μεγάλο The Witcher ή το remake του πρώτου να φαντάζουν πιο κοντά μας.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88