ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τις 25 εκατομμύρια πωλήσεις έφτασε το Monster Hunter: World

Τι καλύτερο δώρο για τα 20 χρόνια της σειράς!

Τα 20 χρόνια της Monster Hunter σειράς γιορτάζει η Capcom αυτό το μήνα και μαζί της, όλοι οι fans της σειράς ανά την υφήλιο. Και πιο χαρμόσυνα νέα δε θα μπορούσε να προσφέρει η Ιαπωνική εταιρεία, καθώς ανακοίνωσε πως συνολικά η σειρά μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου του 2023, έχει ξεπεράσει τις 97 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως. Ένα νούμερο που εξηγείται και οφείλεται κατά πολύ στην τεράστια παγκόσμια επιτυχία που σημείωσε το Monster Hunter: World που κυκλοφόρησε το 2018.

Με το Monster Hunter: World, η Capcom βοήθησε τη Monster Hunter σειρά να αποκτήσει παγκόσμιο status, όντας η πρώτη ταυτόχρονη παγκόσμια κυκλοφορία τίτλου της σειρά που μαζί με τις διεθνείς δραστηριότητες μας, εδραίωσαν το παιχνίδι ως τον νούμερα ένα σε πωλήσεις τίτλο στην ιστορία της Capcom μέσα σε μόλις έναν μήνα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία, το Monster Hunter: World έχει πουλήσει έως τώρα 25 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, αποτελώντας κάτι παραπάνω από τις συνολικές πωλήσεις του franchise.

Φυσικά, το μέλλον της ιστορικής σειράς προμηνύεται θετικότατο καθώς μην ξεχνάτε πως τον περασμένο Δεκέμβρη, η Capcom ανακοίνωσε το Monster Hunter Wilds το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025 σε PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...