ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Titan Quest II: Gameplay υλικό με RPG μηχανισμούς και μυθολογικά πλάσματα

Ζήστε τους θρύλους της Αρχαίας Ελλάδας!

Καιρός ήταν για την Grimlore Games να εμβαθύνει λιγάκι στα του Titan Quest II, εφόσον έχει περάσει ένας χρόνος από όταν ανακοινώθηκε και είδαμε τελευταία φορά το παιχνίδι, ξανά στο event της THQ. Δικαιωθήκαμε εν μέρει για την υπομονή μας μέσω ενός δίλεπτου gameplay feature trailer, που μας δείχνει πώς δημιουργούμε τον δικό μας ήρωα, πως διαχειριζόμαστε τις ικανότητές του, πώς φτιάχνουμε ξεχωριστά builds, και πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε έναν θρυλικό εξοπλισμό για να σφάξουμε τα πλάσματα της μυθολογίας μας. 

Στο Titan Quest II τη ζημιά την κάνει η Nemesis, θεά της τιμωρίας, που βγαίνει εκτός ελέγχου και παρεμβαίνει στο υφαντό της μοίρας. Οι παίκτες θα πρέπει να φτιάξουν πρακτικά τον τέλειο πολεμιστή και να αψηφήσουν τη θέλησή της, καταστρέφοντας τα σχέδιά της που απειλούν τόσο όσους της εναντιώνονται όσο και την αρχαία ελληνική πραγματικότητα. Φυσικά, το setting του παιχνιδιού που τιμά τους μύθους των προγόνων μας πρωταγωνιστεί για άλλη μία φορά.

Όπως είπαμε, όμως, στην αρχή, δικαιωθήκαμε εν μέρει που περιμέναμε τόσο να ξαναδούμε το Titan Quest II, εφόσον η THQ Nordic δεν μας έκανε το χατίρι να ανακοινώσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Άρα μένουμε στο ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.