ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το 2024 θα κυκλοφορήσει τελικά το Warhammer 40.000: Space Marine 2

Η Focus Entertainment έκανε γνωστή την αναβολή του.

Μπορεί το Warhammer 40.000: Space Marine 2 να είχε δρομολογηθεί να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα που διανύουμε, όμως η Focus Entertainment έκανε γνωστό πριν από λίγη ώρα πως το παιχνίδι αναμένεται να βγει το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Η ίδια στη δήλωσή της αναφέρει πως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας θα αποκαλυφθεί τον Δεκέμβριο, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά τους λόγους που την οδήγησαν στο να καθυστερήσει το Warhammer 40.000: Space Marine 2.

«Το παιχνίδι θα είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024, για να προλάβει να γυαλιστεί σωστά, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Η Focus Entertainment έχει δεσμευτεί να κυκλοφορήσει ένα παιχνίδι που είναι υψηλής ποιότητας και που ξεπερνά τις προσδοκίες των αμέτρητων οπαδών του franchise. Το Warhammer 40.000: Space Marine 2 έχει ήδη προστεθεί σε πάνω από ένα εκατομμύριο wishlists μέχρι και σήμερα.»

Το sequel του Warhammer 40.000: Space Marine του 2011 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα The Game Awards του 2021, ενώ πριν από 2 περίπου μήνες πήραμε μία γερή δόση από gameplay. Αν σκεφτούμε πάντως πως όλες οι μεγάλες ανακοινώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκαν σε κάποιο show του Geoff Keighley, τότε είναι πολύ πιθανό η ημερομηνία κυκλοφορίας να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των The Game Awards τον Δεκέμβριο.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.