ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το 2024 θα κυκλοφορήσουν τα Silent Hill 2 και Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Η Sony το αποκάλυψε. 

Στα πλαίσια ενός τυπικού βίντεο που είχε ως πρόθεση να επισημάνει τα θεωρητικά μεγαλύτερα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο PS5 μέσα στη χρονιά, η Sony κατέληξε να «μαρτυρήσει» το παράθυρο κυκλοφορίας 2 πολύ σημαντικών παιχνιδιών της Konami. Ο λόγος για τα Silent Hill 2 και Metal Gear Solid Delta: Snake Eater που σύμφωνα με τη Sony θα κυκλοφορήσουν εντός του 2024.

Το πρώτο αναπτύσσεται από την Bloober Team, ενώ η ύπαρξη του είχε ανακοινώθηκε το 2022. Πρόσφατα μάλιστα πολωνική εταιρεία ανάπτυξης είχε ζητήσει από όσους περιμένουν το remake του Silent Hill 2 να είναι υπομονετικοί, και πως η ανάπτυξη προχωράει ομαλά. 

Το δεύτερο παιχνίδι αποτελεί το remake του Metal Gear Solid 3: Snake Eater και θα ονομάζεται Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. Για την ύπαρξη του συγκεκριμένου game μάθαμε κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase τον περασμένο Μάιο, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και ένα νέο gameplay trailer, δείχνοντας την επιρροή της Unreal Engine 5 στον τίτλο. Να επισημάνουμε πως Metal Gear Solid Delta: Snake Eater αναμένεται πως θα κυκλοφορήσει και στα PC και Xbox Series X|S εκτός του PS5.

Σίγουρα πάντως αναμένουμε και την επίσημη τοποθέτηση της Konami επί του θέματος, η οποία μάλλον θα επιβεβαιώσει το παράθυρο κυκλοφορίας για το 2024, ενώ ίσως γίνει και πιο συγκεκριμένη αποκαλύπτοντας τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των παραπάνω παιχνιδιών της.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.