ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το 2025 ίσως είναι η χρονιά του Kingdom Hearts IV

Έχουμε περάσει και χειρότερα..

Μπορεί η πληροφορίες που διαδίδει ο Daniel Richtman να μην αποδειχθούν αληθινές και πάλι όμως δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε, ιδίως όταν η άλλη μας επιλογή είναι να βασιστούμε αποκλειστικά στην επικοινωνία με την ίδια τη Square Enix. Ο "DanielRPK", όπως είναι γνωστός σε X και Patreon, μας πληροφορεί ότι η Square θέλει να βγάλει στην αγορά το Kingdom Hearts IV μέσα στο 2025, αφού το project δουλεύεται εδώ και χρόνια και φτάνει σε στάδιο που θεωρείται έτοιμο να επανεμφανιστεί και να κυκλοφορήσει. 

Δεν ανέλυσε παραπάνω τον ισχυρισμό του, περιοριζόμενος μονάχα σε αυτό που το μετέφεραν και κοινοποίησε προς εμάς, οπότε δεν υπάρχουν βαθύτερα αποδεικτικά στοιχεία. Από την εγκυρότητα αυτής της είδησης ίσως αφαιρεί η ανάμειξη του Tetsuya Nomura, εφόσον σίγουρα ήταν πολύ απασχολημένος να συν-καθοδηγεί την ανάπτυξη του Final Fantasy VII Rebirth που μόλις κυκλοφόρησε και αναπτυσσόταν στο ίδιο χρονικό διάστημα. Από την άλλη, το Kingdom Hearts III βγήκε πριν 5+ χρόνια πλέον, ενώ το επόμενο κεφάλαιο μετρά δύο χρόνια από την ανακοίνωσή του και έκτοτε έχει βυθιστεί στο σκοτάδι.

Σίγουρα μέχρι και τα τέλη του 2025 θα έχει μεσολαβήσει σεβαστό χρονικό διάστημα ώστε να βγάζει νόημα να ολοκληρώνεται το development του KH4, αλλά μπορούμε να αρχίσουμε να πιστεύουμε σε κάτι τέτοιο μόνο αν η Square Enix ξεκινήσει να το market-άρει. Μην ξεχνάμε ότι το KH3 πέρασε από 40 κύματα...

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.