ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

To AC IV: Black Flag είναι από τα δημοφιλέστερα games της σειράς

Έκλεισε 10 χρόνια και η Ubisoft τιμά τη μνήμη του!

Η 29η Οκτωβρίου σήμανε τη συμπλήρωση μίας δεκαετίας από την cross-gen κυκλοφορία του Assassin's Creed IV: Black Flag, τότε που τα PS4 και Xbox One ήταν ακόμα νέα στην αγορά, με τη Ubisoft να γιορτάζει αυτά τα γενέθλια με όλη την AC κοινότητα. Το πρώτο "πειρατικό" Assassin's Creed θεωρείται κατά πολλούς η τελευταία μεγάλη επιτυχία της παλιάς AC συνταγής και διατηρεί μέχρι σήμερα υψηλή θέση στα Top-10's του community. Το γεγονός πως το έχουν παίξει 34 εκατομμύρια άτομα, όπως μας ενημέρωσαν εχθές οι δημιουργοί του, σίγουρα το συγκαταλέγει και στα πιο πολυ-παιγμένα παιχνίδια του franchise. 

Το μήνυμα της Ubisoft για το συγκεκριμένο anniversary αναφέρει:

"Σήμερα, γιορτάζουμε τη 10η επέτειο του Assassin's Creed IV: Black Flag!

Πάνω από 34 εκατομμύρια πειρατές έχουν ξεκινήσει αυτή την αξέχαστη περιπέτεια στην Καραϊβική. Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτό το ταξίδι μαζί μας! Ποια είναι η αγαπημένη σας ανάμνηση από το παιχνίδι;"

Το παιχνίδι έχει όντως αρκετές αξιομνημόνευτες στιγμές, όπως η δολοφονία του Hornigold, η συνάντηση του Edward Kenway με την κόρη του και φυσικά το όλο sequence της Τζαμαϊκανής φυλακής! Με 34 εκατομμύρια καταγεγραμμένους παίκτες, που εννοείται πως προκύπτουν και από τις δωρεάν διανομές του παιχνιδιού και τις συνδρομές, σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται αρκετές από αυτές.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.