ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το ανανεωμένο logo του Red Dead Redemption "φουντώνει" τις φήμες για remaster/remake

Ύποπτη δραστηριότητα από την Rockstar.

Όσο πάνε και πληθαίνουν οι ενδείξεις που θέλουν το πρώτο Red Dead Redemption να αποδρά από τη φυλάκα στην οποία το έχει κλείσει η γενιά των PS3 και Xbox 360. Μετά από εμφάνισή του σε συστήματα αξιολόγησης, πληροφορίες από αξιόπιστους “Rockstar Insiders” και ατελείωτα παρακάλια από το κοινό του αγαπημένου western game, φαίνεται πως οι ελπίδες όλων για επιστροφή του original Red Dead Redemption θα εκπληρωθούν, με τρόπο που ακόμα παραμένει άγνωστος.

Μία ενημέρωση στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας του παιχνιδιού στο σχετικό site της Rockstar Games εισήγαγε ένα ανανεωμένο logo του RDR στο εν λόγω database και είναι ανεβασμένο με το χαρακτηριστικό «Rockstar Game Presents» στην εμφάνισή του, ένα υπόμνημα που δεν κατείχε στην αυθεντική του μορφή. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αυτή τη νέα μορφή του συζητηθέντος λογοτύπου, η οποία σε συνδυασμό με όλα όσα έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα μας κάνει να πιστεύουμε πως όντως η Rockstar στοχεύει να το επαναφέρει, είτε σε μορφή port, είτε με remaster ή και – μακάρι – ως remake.

Όπως είπαμε, το παιχνίδι είναι εγκλωβισμένο εδώ και 13 χρόνια στις τότε PlayStation και Xbox κονσόλες και έτσι ο ερχομός του στα PC και η επιτυχία του Red Dead Redemption II θα ήταν καλές αφορμές για να δούμε τη ζωή του John Marston σε καθαρότερη βερζιόν. Σίγουρα η Rockstar θα πήρε το μάθημά της με την προχειρότητα των HD ports της τριλογία GTA, οπότε ευελπιστούμε αν όλα αυτά καταλήξουν σε επιστροφή του αρχικού Red Dead Redemption να είναι όπως τη θέλουμε και την ονειρευόμαστε.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.