ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το απόγευμα της Τετάρτης θα προβληθεί το πρώτο trailer του Assassin's Creed Shadows

Έτοιμο να αποκαλυφθεί το πρώην "RED".

Μέσα από ένα πολύ μικρό βίντεο το οποίο δημοσίευσε στα κανάλια διανομής της, η Ubisoft ανακοίνωσε πως θα αποκαλύψει επιτέλους το Assassin's Creed Codename: RED, του οποίου τελικά η επίσημη ονομασία είναι Assassin's Creed Shadows. Στις 15 Μαΐου, λοιπόν, και ώρα Ελλάδος 7 το απόγευμα η Ubisoft θα παρουσιάσει το πρώτο cinematic trailer του επερχόμενου παιχνιδιού της.

Να υπενθυμίσουμε πως το Assassin's Creed Shadows θα διαδραματίζεται στη φεουδαρχική Ιαπωνία, ενώ σύμφωνα με την ίδια την Ubisoft θα κυκλοφορήσει στο τρέχον οικονομικό έτος που διανύουμε, δηλαδή πριν τον Μάρτιο του 2025. Το Assassin's Creed Shadows αποτελεί ένα εκ των πολλών Assassin’s Creed παιχνιδιών που έχουν ανακοινωθεί και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον.

Πάντως, το μίνι βίντεο που δημοσιεύτηκε για να ανακοινώσει η Ubisoft την μέρα του reveal trailer είναι αρκετά όμορφο και εντυπωσιακό, με μία κλεψύδρα στο κέντρο μιας ιαπωνικής πόλης να έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα. Περισσότερα πλάνα του παιχνιδιού αναμένεται να παρακολουθήσουμε σίγουρα το καλοκαίρι στις 10 Ιουνίου, όταν θα πραγματοποιηθεί το Ubisoft Forward στο Los Angeles της Καλιφόρνια. 

[UPDATE]: Τα κανάλια της Ubisoft στο YouTube είχαν προσωρινά αναγραμμένη την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία φαίνεται πως θα τοποθετηθεί στις 15 Νοεμβρίου. Επίσης ο dataminer που προανήγγειλε όλα τα παραπάνω μας ενημερώνει ότι θα υπάρξει και season pass για το παιχνίδι με δύο story expansions και κόστος περί των 40€.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.