ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το ARC Raiders γίνεται PvPvE και έρχεται το 2025

Ξεκινούν οι pc δοκιμές τον Οκτώβρη!

Από του χρόνου θα μας έρθει το νέο PvPvE (player-versus-player-versus-environment), survival extraction shooter της Embark Studios, το οποίο θα λανσαριστεί σε PS5, Xbox Series και PC μέσω Steam και Epic Games Store. Οι Pcάδες θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν από τις 24 έως και τις 27 Οκτώβρη, αφού εκείνη τη χρονική περίοδο η δημιουργός εταιρία θα ανοίξει τα playtests, μέσω όμως μόνο του Steam. Όλα τα προαναφερθέντα αποκαλύφθηκαν μέσω του νέου trailer που πήρε μέρος στο εναρκτήριο σόου της Gamescom.

Μια σημαντική πληροφορία που θα συλλέξει κάποιος αν παρατηρήσει την youtube περιγραφή του παιχνιδιού είναι πως πλέον δεν θα παρέχεται δωρεάν, αλλά θα μπορεί να το αγοράσει κάποιος στην τιμή των 39.99$. Ο executive producer Aleksander Grondal αναφέρει συγκεκριμένα για αυτή την απόφαση: “Έγινε όλο και πιο ξεκάθαρο σε εμάς κατά τη διάρκεια ανάπτυξης ότι ένα premium μοντέλο θα ταιριάζει καλύτερα στην εμπειρία που χτίζουμε με το ARC Raiders,” ενώ πρόσθεσε: ‘’Αυτή η αλλαγή μας επιτρέπει να εστιάσουμε στο τι πραγματικά έχει σημασία για αυτό το παιχνίδι – δημιουργώντας μια ελκυστική, ισορροπημένη και με δυνατότητα επανάληψης εμπειρία δράσης και επιβίωσης.’’

Η ανθρωπότητα στο ARC Raiders ζει πλέον σε μια επικίνδυνη, θανατηφόρα Γη που κινδυνεύει από μια μυστήρια ρομποτική απειλή που ονομάζεται ARC. Ταυτόχρονα όμως αυτός ο τόπος μπορεί να είναι απροσδόκητα ελπιδοφόρος και θελκτικός. Η έμπνευση των δημιουργών προέρχεται από καθημερινά θέματα όπως ο αποικισμός στο φεγγάρι, σε μια φάση όπου η σχέση μεταξύ ανθρώπου – μηχανής γίνεται όλο και πιο γεμάτη. Έχοντας όλο αυτόν τον καιρό του development ως άγκυρα το world creation, η εταιρία δείχνει να έχει δημιουργήσει έναν κόσμο όπου οι λάτρεις των post apocalyptic θα πρέπει σίγουρα να προσέξουν.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.