ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Assassin's Creed Shadows θα παίζεται offline αλλά θα χρειάζεται Ίντερνετ για εγκατάσταση

Ξεκαθαρίζει την κατάσταση η Ubisoft!

Πολλοί προβληματίστηκαν από τη σχετική ένδειξη "Απαιτείται Κατέβασμα από Ίντερνετ" στο boxart του μόλις ανακοινωθέντος Assassin's Creed Shadows νομίζοντας ότι το παιχνίδι θα είναι always online. Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν ισχύει ποσώς, αφού η Ubisoft απευθύνθηκε στην AC κοινότητα εξηγώντας πως το παιχνίδι θα παίζεται κανονικότατα offline, απλά θα χρειάζεται να προηγηθεί εγκατάσταση το παιχνιδιού μέσω Ίντερνετ ακόμα και για αυτούς που θα αγοράσουν τη retail έκδοση.

Αυτό σημαίνει πως, σε απόλυτη συμφωνία με αρκετά ακόμη σύγχρονα games, το blu-ray του AC Shadows δεν θα περιλαμβάνει όλο το παιχνίδι μέσα του, εξού και η ανάγκη να τροφοδοτηθεί από τα υπόλοιπα αρχεία του παιχνιδιού κατεβάζοντάς τα. Αφού συμβεί αυτό, όμως, θα μπορείτε να απολαύσετε κανονικά το παιχνίδι με ή χωρίς σύνδεση. Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν είναι ιδιαίτερα βολικό, δεδομένου του ότι κάποιοι έχουν πολύ ασθενείς συνδέσεις στο σπίτι τους ή και καθόλου πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Έχουμε πολλά ακόμη να δούμε και να μάθουμε φυσικά για το AC Shadows, αφού για την ώρα έχουμε μόνο τη cinematic world premiere του (χωρίς in-game γραφικά) και μερικές πληροφορίες. Περισσότερα στο Ubisoft Forward του Ιουνίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.