ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Black Panther της EA φαίνεται πως θα είναι open world

…σύμφωνα με πρόσφατο job opening της εταιρείας.

Την ώρα που η Motive συνεχίζει την ανάπτυξη του Iron Man παιχνιδιού, νεότερα ανακύπτουν και για το άλλο Marvel project που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της η EA. Ο λόγος φυσικά γίνεται για το Black Panther παιχνίδι που ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι η ετοιμάζει ο Αμερικανικός κολοσσός και την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Cliffhanger Games. Μία εταιρεία που μπορεί να δημιουργήθηκε μόλις το 2021, αλλά έχοντας επικεφαλής το πρώην «αφεντικό» των Middle-Earth: Shadow of Mordor και Middle-Earth: Shadow of War, Kevin Stephens, και βετεράνους που προέρχονται από franchises όπως τα Halo, God of War και Call of Duty, σίγουρα έχει να επιδείξει πολλά κιλά ταλέντο.

Βέβαια, ένα νέο στούντιο και δη ένα στούντιο που δουλεύει σε μεγάλους τίτλους, δεν βασίζεται μόνο στην εμπειρία των παλιών, αλλά πάντοτε αποζητά και την φαντασία και τον ενθουσιασμό των νέων. Κάπως έτσι, προέκυψε και το άνοιγμα της θέσης του Principal Sandbox Designer, ένας ρόλος που ούτε λίγο ούτε πολύ προδίδει την ταυτότητα του επερχόμενου Black Panther παιχνιδιού.

“Αντλώντας από μία βαθιά κατανόηση των βασικών design αρχών και από το πάθος για τη δημιουργία μίας ζωντανής sandbox εμπειρίας, ο ρόλος απαιτεί στενή συνεργασία με την ομάδα του design, του AI engineering και του technical art ούτως ώστε να φέρει το παιχνίδι μας στη ζωή” γράφει η περιγραφή της θέσης στο site της EA. Μία περιγραφή που τονίζει πως οι επιτυχημένοι αιτούντες “θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του σχεδιασμού πληθώρας από encounters, συστημάτων και gameplay μέσα σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο ανοικτό κόσμο”.

Φυσικά, μιλώντας για μια εταιρεία που έχει αναπτύξει ουκ ολίγα open world παιχνίδια, το να μας επέτρεπε να εξερευνήσουμε ελεύθερα την Wakanda ως Black Panther θα έλεγε κανείς πως ήταν αρκετά αναμενόμενο. Μένει να δούμε τι άλλο κρύβει στο μανίκι της η Cliffhanger.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...