ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Bleach: Rebirth of Souls είναι ένα 3D fighting game βασισμένο στο ομώνυμο manga

Bankai μεγάλων διαστάσεων!

Μία από τις μεγάλες αποκαλύψεις του Anime Expo 2024 άνηκε στο Bleach: Rebirth of Souls. Όπως είναι τα Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm, One Piece: Burning Blood και φυσικά το crossover του Jump Force, το Bleach: Rebirth of Souls είναι ένα 3D fighter που βασίζει το στήσιμο, τους χαρακτήρες και το gameplay του στο σύμπαν του Bleach, ενός εκ των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων manga σε όλη την ιστορία της ιαπωνικής κουλτούρας. 

Σε αυτό, λοιπόν, θα μπορούμε να διαλέξετε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα από το θρυλικό αυτό manga, όπως οι Ichigo Kurosaki, Sōsuke Aizen, Kenpachi Zaraki και άλλους, χρησιμοποιώντας τις μαγικές δυνάμεις που κρύβουν στα ξίφη τους ανά πάσα στιγμή. "Ακόμα και ένα χτύπημα με σπαθί μπορεί να κατατροπώσει τον αντίπαλο", αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού, που θέλει να είναι ανατρεπτικό, κάνοντας όλο και πιο ισχυρό τον παίκτη που βρίσκεται στην πιο απεγνωσμένη κατάσταση.

Η Tamsoft είναι αυτή που αναπτύσσει το παιχνίδι, η οποία υπόσχεται να μας παρέχει περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του Bleach: Rebirth of Souls σύντομα. Οι επιβεβαιωμένες πλατφόρμες κυκλοφορίας του είναι τα PC, PS4, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.