ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

To Modern Warfare II έκανε το μεγαλύτερο λανσάρισμα της σειράς στο PS Store

Ξεπέρασε όλα τα προηγούμενα Call of Duty.

Μέσω ανακοίνωσης στο Twitter, η Sony αποκάλυψε πως το παιχνίδι συνοδεύτηκε από το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα στο PS Store (μέσα σε αυτό συγκαταλέγονται οι προπαραγγελίες και οι πωλήσεις της πρώτης ημέρας) δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στις Activision και Infinity Ward για την επιτυχία αυτή.

Σίγουρα μία τέτοια εξέλιξη ικανοποιεί την Activision, η οποία ύστερα λίγο πριν από την εξαγορά της από τη Microsoft, φαίνεται να βαδίζει προς τον σωστό δρόμο ξεκινώντας με το δεξί (πόσο μάλλον αν αναλογιστούμε την εμπορική επιτυχία του προηγούμενου τίτλου του franchise). Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι αριθμοί καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε μία πιο εμπεριστατωμένη άποψη όσον αφορά το game. 

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88